Procedos Platform9 - Plattformen för funktionell träning.

Garanti
Procedos Shopping Cart

0 varor, totalt. 0,00 SEK Öppna

Varukorg tom
Till kassan

UTBILDNING FÖR PERSONLIGA TRÄNARE OCH COACHER

Våra utbildning har utvecklats genom vårt partnerskap med den ledande aktören inom funktionell träning och grundarna av "Applied Functional Science®", Gray Institute®.

Baserat på principerna för "Applied Functional Science", använder vår filosofi om funktionell träning en logik som är lätt att lära sig - och ännu enklare att tillämpa.

FÖR PERSONLIGA TRÄNARE

Under vår vidareutbildning för dig som personlig tränare kommer du bland annat att lära dig mer om:

• Det funktionella övningsspektrumet
• Den funktionella sfären
• De tio mest väsentliga observationerna för övningsval 

Dessa koncept är grunden för att skapa variation i din funktionella träningsprogrammering och är lättanpassade på Platform9.

PROCEDOS 3D MOVEMENT TRAINER

Denna utbildning är en vidareutbildning för dig som vill få en ökad förståelse och kunskap om kroppens rörelse i 3D.

Procedos 3D Movement Trainer är för dig som vill lära dig mer om hur kedjereaktionerna ger oss villkoren för rehabilitation samt träning som skapar starka och skadefria kroppar. Träningen passar också dig som är aktiva inom träning och idrott och som vill nå en ökad förståelse för hur du kan ta hand om din kropp och dess fysiska kapacitet.

Under dessa tre dagar kommer vi att gå igenom våra principer och strategier för 3D-rörelseträning och praktisk övningar och tekniker. Med kunskapen från Gray Institute®, tillsammans med Procedos Platform9, kommer du efter utbildningen att kunna bygga en funktionell och rolig 3D-utbildning för dina klienter.

Personlig Tränare

Spela allaVisa mer