Platformen för funktionell träning.

Garanti
Procedos Shopping Cart

0 varor, totalt. 0,00 SEK Öppna

Varukorg tom
Till kassan

 

Training simplified.


Vi utformade Procedos Platform9 för att ge visuell feedback så att du kan utvärdera exakt rörelsekvalitet, identifiera kompensationer och sedan skapa en strategi för fortsatt framgång.
Alla älskar att ha kul och dina träningspass bör inte vara annorlunda. Därför tillåter Procedos Platform9 massor av kreativitet genom att manipulera med olika träningsvariabler.
Den goda nyheten är du inte behöver memorera alla möjligheter. Vi har byggt in variationerna direkt in i plattformen.
Vi vill att våra produkter ska vara mångsidiga för att förbättra dina färdigheter och underlätta användningen av andra träningsverktyg.
Därför är vårt motto:


Procedos – Training simplified.

Vad Betyder Procedos?

Beskrivning på Engelska enl nedan!

Whats does Procedos mean?

  • -Proceed! - keep moving - continue! -"don´t stop"
  • -PROCEDOS - Pro active -Profesional
  • -PROCEDOS - Soul and body - not just body workout!

Skapat som ett verktyg för tränare och tränande.

Du är i fokus.

Det handlar om dig som individ och vad du behöver för att få bästa resultat eller upplevelse.

Med Procedos Platform9 får du den utbildning och vetenskap som behövs för att ge en optimal funktionell träningsupplevelse.

Vi utformade Platform9 för att ge visuell feedback med tydliga mål och syften med alla övningar för att skapa det bästa resultatet samt upplevelsen för en rolig och utmanande träning.

Alla älskar att ha kul, och dina träningspass borde inte vara annorlunda. Därför tillåter Procedos p9 massor av kreativitet genom att manipulera träningsvariabler.

Den goda nyheten är att inget behöver memoreras eller komma ihåg dom olika övningarna - då vi byggde alla de fundamentala övningarna med variationerna direkt in i plattformen.

Procedos är ett premium varumärke med massor av vetenskap och praktisk logik där vi skall träna på det vi vill bli bra på -Mänskliga rörelser med vardagliga naturliga rörelser som vi använder i våra arbeten eller i våra idrotter.

Procedos har utbildningar för träningsproffs på flera olika språk med Certifierade internationella utbildningar på flera olika kontinenter och segmenterade områden.  

Procedos 

Are you ready to get on it?

The Functional Sphere

 


 

 

Functional Sphere

Procedos Platform9 är grunden för den sfär eller utrymme vi rör oss i med alla olika riktningar, vinklar och rotationer med eller utan belastningar.

Mätningarna, vinklarna och designen är baserade på forskning inom mänsklig rörelsevetenskap.

Platform9 har uteslutande designats utifrån vår kunskap om fysik både från vår egen erfarenhet och forskningen. Eftersom vi vet hur människor i livet och sporten rör sig finns det vissa avstånd och vinklar som vi måste vara effektiva i.

Eftersom Procedos platform9 ger dig exakt vad du behöver är det meningsfullt att träna, rehab och förbereda sin kropp för att kunna försvara och hantera kroppens alla utmaningar många olika rörelser i denna sfär.

Lägga till lager av vetenskap och skäl med enkel förståelse och användarvänliga uppgifter och mål!

 

ProcedosCogwheel